Polaroids + winactie

Foto’s van ons kleine moppie, ik kan er geen genoeg van krijgen. Kan uren door ‘oude’ foto’s klikken op mijn laptop en ik word erg blij van alle fotolijstjes hier in huis. Toen ik een mailtje van Printic kreeg met de vraag of ik een aantal foto’s in polaroidformaat wilde ontvangen, twijfelde ik dus geen moment.

Mijnlevenalsmama | PolaroidsGemak via een app

Printic haakt in op het feit dat we tegenwoordig de meeste foto’s met onze smartphone maken. Foto’s bestellen via Printic gaat dus met een app. Deze app is gratis te downloaden, je betaalt alleen voor de foto’s die je bestelt. Je kunt foto’s uit je Instagramaccount of de galerij op je mobiel bestellen. Zelfs inloggen op Facebook en foto’s uit die albums selecteren is mogelijk.

Het leuke aan Printic vind ik dat je als je het leuk vindt teksten bij je foto’s kunt typen. Zoals je ziet heb ik dit bij de meeste foto’s gedaan, bij de foto’s zonder tekst is de strook onder de foto ‘saai’ wit, dus die heb ik er af geknipt. De kwaliteit van de prints vind ik erg goed en voor nog geen 5 euro heb je binnen 5 werkdagen 8 polaroidfoto’s in huis.

Winactie: 8 gratis polaroids

Hier in huis moet nog een leuk plekje gevonden worden voor 6 van de 8 foto’s, de andere 2 heeft Joost namelijk op zijn werk opgehangen. Deze foto’s zullen waarschijnlijk random met een plakbandje vastgeplakt worden, want zo’n lay-out vraagt om een ‘random plakbandje’. Vind ik.

En nu het leukste van dit hele verhaal: ik mag een van mijn lezers blij maken met een coupon voor 8 gratis afdrukken. Het enige dat je hoeft te doen als je wint, is de app te downloaden, een account aan te maken , je couponnummer in te vullen en foto’s te selecteren.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet
  • Volg mijn blog via Bloglovin’ óf meldt je aan met je e-mailadres
  • En wat ik extra leuk vind, is als je mijn blog liked op Facebook!

De winactie loopt t/m vrijdag 21 maart, heel veel succes!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Printic.
Advertentie