Shoplog: Tijd voor de zomer

De temperaturen mogen dan flink boven het gemiddelde liggen, elke dag mijn zomerjas aan is nog te koud helaas. Het blijft een beetje raar: het ene moment is mijn winterjas en sjaal veel te heet, het andere moment baal ik dat ik Olivia haar handschoentjes niet aan gedaan heb op de fiets. Maar, geen reden om niet alvast aan zomerkleding te denken!

Mijnlevenalsmama | Bofashion shoplog

Merkkleding

Ik ben geen merkenmeisje. Toen ik nog thuis woonde zweerde ik bij spijkerbroeken van Indian Rose. Dure broeken, maar ze zaten oh zo fijn, sloten mooi aan en waren in verschillende jeanstinten te krijgen. Ik geloof dat ik wel 8 verschillende modellen in mijn kast had liggen. Tot ik op kamers ging. De broeken pasten niet meer binnen mijn budget en werden verruild voor spijkerbroeken van H&M. Ook prima.

Ik geef eerlijk gezegd niets (meer) om merkkleding en heb een kast vol H&M-kleding. Ook Olivia heeft veel kleding van H&M, maar ook wat leuke merkkleding. Ja echt, voor haar zwicht ik sneller voor merkkleding dan voor mezelf, ondanks dat ik de prijzen van merkkleding idioot hoog vind. Ik bedoel: we hebben het over een dreumesmeisje, dat het liefst op de grond speelt en nogal eens knoeit met eten of drinken.

En dochterlief heeft geluk, want van Bofashion mocht ik iets leuks voor haar uitkiezen. Bofashion verkoopt kinderkleding van allerlei A-merken, zoals Vingino, Cars en Supertrash. Ik zwichtte voor een shirtje met glitteropdruk van Cars en een jurkje van Tumble ’n Dry kinderkleding. Beiden zijn afkomstig uit de zomercollectie van 2014 en zijn helemaal onze smaak. Lief, maar toch stoer!

Mijnlevenalsmama | Zomerjurkje

Mijnlevenalsmama | Glittershirtje

Jurkjes nu ze (bijna) loopt

Nu Olivia bijna loopt (lees: nog niet los, maar ze staat wel de hele dag en loopt overal langs) staan jurkjes haar echt leuk. Als kleine baby heeft ze misschien 3x een jurkje gedragen, maar ik vond het geen succes. Het valt niet zoals het model bedoelt is en het kruipt omhoog. Toen dochterlief ging tijgeren werden jurkjes helemaal een drama. Zelf gaan zitten was in een (heel leuk) spijkerjurkje bijna onmogelijk bijvoorbeeld. Nee, van jurkjes voor mijn kleine meisje was ik geen fan, maar nu ze groter is des te meer.

Ik zie het al helemaal voor me: Olivia in bovenstaand jurkje, met leuke witte sandaaltjes erbij of teenslippers met zo’n bandje aan de achterkant. Zittend in het gras, spelend in de zandbak of lopend tussen ons in. Haar haartjes in een staartje, een zonnebril op. Ja, kom maar op met die zomer, wij zijn er klaar voor!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bofashion.
Advertentie