Fashionable in de plassen

Groene kaplaarzen met gele zolen. Te breed, te log en vooral: te lelijk. Maar, oh zo handig, vooral voor mijn ouders. Geen vieze modderige schoenen en met een beetje geluk nog droge sokken en een droge broek ook. Gelukkig voor Olivia (en mij) bestaan er tegenwoordig veel mooiere kaplaarzen en kregen wij een ontzettend leuk paar van FashionBootz.

Mijnlevenalsmama | Fashionable in de plassen

Ideaal ‘speelgoed’ trouwens, die laarzen. Olivia is ruim een halfuur zoet geweest met het zelf aan- en uittrekken ervan.

Ideale festivallaarzen

De drijvende kracht achter FashionBootz is Carlijn. Carlijn werkte in de evenementenbranche en besloot na een regenachtige zomer in 2011 de high fashion regenlaars naar Nederland te halen. Helaas voor mij een paar jaar te laat, want mijn festivaljaren liggen al achter me. Ik heb het in 2005 moeten doen met roze bloemetjes laarzen van Van Haren, maar als ik de keuze had gehad wist ik het wel. FashoionBootz heeft echt geweldige dames regenlaarzen.

Trendy en natuurrubber

Voor Olivia ontving ik een superleuk fuchsiaroze paar met bloemetjes van Chuva (Be a Pink Girl, € 26,95 incl. verzendkosten). De laarzen zijn (expres) nog iets op de groei, maar als Olivia straks goed loopt kan ze in stijl met mij door de plassen stampen. De laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber, wat inhoudt dat zij duurzamer en comfortabeler zijn dan plastic laarzen. Dochterlief heeft meer steun bij haar enkels en de kans op een scheur in natuurrubber laars is klein. Zoiets als de groene degelijke regenlaars van vroeger in een eigentijds jasje.

Naast regenlaarzen voor kinderen, verkoopt Carlijn via één van haar andere webshops, Boeties, trouwens ook onwijs stoere cowboylaarzen. Bijvoorbeeld meisjeslaarzen van Zecchino. Als je het mij vraagt mooie, hippe en degelijke laarzen, maar te duur voor een kinderschoen, voor je het weet moet je alweer een grotere maat kopen.

Mijnlevenalsmama | Fashionbootz

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met FashionBootz.
Advertentie