Favoriet 2013 op canvas

Van Pixum ontving ik tegoed om een van mijn favoriete foto’s op canvas te bestellen. Ik gaf het op oudjaarsavond al prijs op Instagram: mijn favoriete foto van 2013 stamt uit juli ’13, toen het heerlijk weer was en we Olivia dagelijks lieten spetteren in een opblaasbadje in de achtertuin. Heerlijk vond ze het en wij ook.

Instagramfoto op 30x30cm

Ik heb gekozen voor een canvas van 30x30cm, omdat dat een leuk formaat is voor op één van onze lijstjesplanken in de woon- of slaapkamer. Ik heb gekozen voor de Instagram-versie van deze foto en niet voor het origineel. In Instagram heb ik de foto met een filter (Amaro volgens mij) bewerkt en dit maakt de foto nog zonniger en Olivia’s ogen nog blauwer dan de werkelijkheid. Kortom: wij hebben nu dagelijks de zon in huis!

Mijnlevenalsmama | Foto op canvas

Goede prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit van de canvas van Pixum vind ik erg goed. Deze 30x30cm canvas op houten frame kost €23,99, de verzendkosten (voor dit formaat) bedragen €3,99, dus voor nog geen €30 euro heb je binnen 5 werkdagen een prachtige canvas in huis. Wat ik echt een pluspunt vind, is dat de zijkant van de canvas ook bedrukt is. Enerzijds gaat dit ten kostte van je afbeelding, anderzijds kijk je bijna altijd wel vanuit een bepaalde hoek op de zijkant van een schilderij, dus vind ik het mooi dat deze ook bedrukt is. Denk dus zeker, net als ik, eens aan Pixum als je een foto op canvas of ander materiaal wil bestellen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Pixum.