Tag: 20 questions

Ik kan er niets aan doen, maar ik ben weer getagd, dus vandaag weer een lijstje. Maar weetje, stiekem vind ik het helemaal niet ‘erg’ en eigenlijk gewoon superleuk om op deze manier wat meer dingen over mezelf te vertellen. Mijn blog gaat voornamelijk over het moederschap, over hoe ik dingen ervaar en over hoe lief en geweldig Olivia en Joost zijn. Een lijstje over Gwen is dus een welkome afwisseling lijkt me. Lees je mee?

 1. Favoriete kleur: roze en dan vooral in accessoires, want je zult mij niet (snel) in een roze jas of broek zien verschijnen.
 2. Favoriete nummer: ik heb geen all time favorite, maar ben ‘gewoon’ heel erg vatbaar voor wat op de radio gedraaid wordt. Shoes of lightning van Racoon en Pompeii van Bastille bijvoorbeeld. Overigens vind ik alles van Coldplay en The Script ook geweldig, If You Could See Me Know bijvoorbeeld, geweldig nummer!
 3. Droomberoep: mama, hoewel dat natuurlijk geen ‘echt’ beroep is, is het wel wat ik altijd al wilde worden.
 4. Waar zie je, jezelf wonen als je op jezelf woont? Hier, waar we nu wonen en mits er geen twee tweelingen bijkomen, kunnen we hier nog jaren blijven wonen gelukkig.
 5. Wat doe je met je vrije tijd? Bloggen, televisieseries kijken, films kijken, knuffelen met man en kind op de bank, iets bakken in de keuken, doelloos internetten of een boek lezen.
 6. Favoriete manier van reizen: auto, hoewel we hem niet echt missen, zou het op sommige momenten wel erg fijn zijn als er toch weer een auto voor de deur stond.
 7. Favoriete kledingwinkel: H&M, zowel voor Olivia als voor mijzelf bestel ik hier regelmatig kleding en het zit (bijna) altijd goed.
 8. Wie zou je graag zien bij een concert? Coldplay, dat heb ik dus ook in mijn lijst met doelen voor het Day Zero Project opgenomen.
 9. Favoriete theesmaak: kruidenthee, hoewel ik voorheen altijd grote fan was van Earl Grey thee met een zoetje.
 10. Spaar je iets? Ik wou dat ik hier geld kon zeggen, maar helaas: uitgeven is vaak net iets leuker en gemakkelijker.
 11. Ik kan niet slapen zonder … Joost (en mijn oordopjes)
 12. Wat zou je doen met 1 miljoen? Ik zou een groot deel op de bank zetten, een auto kopen, Joost zijn rijbewijs laten halen en alvast een nieuwe zomergarderobe voor ons alle drie aanschaffen.
 13. Favoriete make-up merk: L’oreal, puur omdat mijn mascara daarvan zo fijn is, want verder ben ik niet merkentrouw.
 14. Favoriete ‘treat to eat’: Bugles met zo’n tube kaas, of eigenlijk twee tube’s want de zak is altijd te groot voor de tube vind ik.
 15. Wat is je favoriete seizoen? Zomer.
 16. Slaap je met de deur open of dicht? Dicht, want als hij open staat komen de katten in de slaapkamer en dat mag niet.
 17. Waarom ben je gestart met bloggen? Omdat ik veel leuke verhalen in mijn hoofd had en deze graag wilde delen, bovendien vind ik het heel leuk om een online dagboek bij te houden, voor ‘later’.
 18. Heb je een abonnement op een tijdschrift? Nee, maar ik koop regelmatig een mamatijdschrift in de supermarkt.
 19. Wat was je aan het doen om 12 uur, gisteravond? Ik sliep, gelukkig.
 20. Favoriete parfum: Chanel Chance en dan de zomerse variant, een groenige.

Ik draag deze tag graag over aan Sanne, LindaRoos en Whitney. Die laatste is dol op tags, dus deze tag kan absoluut niet op haar blog ontbreken en sowieso lijkt het me leuk om bovenstaande meiden beter te leren kennen. Mocht je de tag ook leuk vinden, neem hem dan gerust over!

Advertentie