Moeder dochter armbandjes

Dat Olivia dol op sieraden is, is bekend. Ze staat regelmatig op de foto met haar kralenkettingen om haar nek, zelfs schoonmaken doet dochterlief in stijl. En geef haar eens ongelijk, een beetje bling-bling kan altijd. Het setje moeder dochter armbandjes dat ik van Pippelot ontving, was dus een schot in de roos.

Mijnlevenalsmama | Moeder dochter armbandjes

Handgemaakte kinderaccessoires

Pippelot Design is een webshop met handgemaakte sieraden voor groot en klein. Daarnaast hebben ze ook handgemaakte luiertasjes, speenkoorden, aankleedkussenhoezen, naamslingers, vlaggen, slabbetjes, jurkjes en geboortepakketten. Die laatste zijn in verschillende formaten te bestellen en daarom een ideaal en origineel kraamkadootje, vind ik.

Dezelfde armbandjes

Wij ontvingen dus een setje met moeder dochter armbandjes. Echt leuk: allebei hetzelfde armbandje! De armbandjes zijn licht- met fuchsiaroze, met een roze roosje en een klein hangertje waarop staat ‘Made with love’. De armbanden met glaskralen zijn geregen op dik elastisch draad: ze rekken dus goed mee en kunnen tegen een stootje.

Hoewel dochterlief naast haar eigen armbandje het liefst ook mijn armbandje om wilde hebben, vind ze het zichtbaar leuk dat we allebei dezelfde armband hebben. Ze bleef naar mijn pols wijzen toen ik naast haar met de Duplo zat te spelen. Superschattig!

Olivia besloot later op de dag dat rondkruipen met het armbandje als een hondje tussen haar kaken geklemd ook best leuk was. Hoewel deze handeling niets nieuws is en ze dit regelmatig met ander speelgoed doet, heb ik haar toch duidelijk verteld dat het met haar armbandje niet de bedoeling is. Naast dat de kralen door de kleurstoffen (helaas) niet gifvrij zijn, ben ik toch wat angstig dat het draad breekt en de kralen in haar mond rollen. Maar goed: dat risico is ‘ingecalculeerd’, want net als haar kralenkettingen mag ze haar armband alleen om onder toezicht en pak ik de sieraden zelfs af als ik even naar het toilet ga.

Mijnlevenalsmama | Armbandjes

Mocht ons gezinnetje over een tijdje uitgebreid worden met een baby, dan wil ik absoluut een luiertasje van Pippelot. Vrolijke kleuren, vogeltjes, bloemen en zelfs een stoere versie met Volkswagenbusjes voor de mannen. Verschonen wordt een feest!

Tot slot heb ik nog een leuke kortingscode voor jullie! Als je voor 1 mei 2014 een bestelling doet in de webshop van Pippelot krijg je met de code Pip17F 10% korting op je hele bestelling.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Pippelot.
Advertentie