DZP: tien dingen van de Action

De Action, ik kom er veel te vaak en ga nooit met lege handen de deur uit. Zucht. Het meeste is niet zo duur, maar ja, alles is zo leuk! En zo nodig, maar niet heus. Gelukkig koop ik ook soms wat voor anderen.

Kopen zonder bestemming

Een giftsetje met waxbrander en waxmelts bijvoorbeeld. Ik kocht een grijze voor mezelf en nam een extra wit setje mee om kado te geven. Nog geen gerichte ontvanger, maar die dingen zijn altijd lekker om te branden, staan leuk in huis en ik denk dat menig vrouw het een leuk kadootje vindt.

Kerstaccessoires  heeft de Action in overvloed, dus toen ik begin december weer eens door het kerstpad liep en absoluut niets voor mezelf wilde kopen, kocht ik kerstballen waar je een foto in kunt doen. Voor onze (schoon)ouders. Hartstikke leuk met een foto van Olivia en ons gezinnetje erin. En tja, omdat ik het eigenlijk een te leuk kadootje om weg te geven vond, kocht ik ook nog een aantal fotoballen voor mezelf. Olivia’s eerste kerst, Olivia’s tweede kerst, derde vierde, vijfde … In foto’s! Te leuk om te laten liggen toch?

Tien dingen voor een ander

Het doel in mijn Day Zero Project luidt: #83. Tien dingen bij de Action kopen die ik niet nodig heb en anderen cadeau geven. Ik heb niet alles in 1x gekocht, want soms loop je gewoon tegen iets aan dat je mee MOET nemen, zo werkt de Action (bij mij tenminste). Een vriendin die wel een oppepper kan gebruiken, een buurvrouw die op het punt van bevallen staat, er is altijd een reden voor een klein kadootje.

Mijn tien dingen voor een ander waren:

  1. een waxmelt giftset, met een extra doosje ‘Dream’ melts
  2. siliconen muffinvormpjes voor een vriendin die steeds worstelt met papieren vormpjes
  3. fotokerstballen voor opa en de oma’s namens Olivia
  4. twee canvasjes (beschilderd door dochterlief) eveneens voor de opa en oma’s
  5. badmagneten voor mijn achternichtje (want ze heeft een broertje gekregen dus verdient een kadootje!)
  6. een siliconen cakevorm voor mijn schoonmoeder (de kruidkoek met Sinterklaas bleef plakken in de metalen vorm)
  7. een setje met twee rompertjes voor een zwangere vriendin
  8. een notitieboekje met vrolijke kleurtjes, ik heb zelf voldoende boekjes ‘op voorraad’ maar kon deze niet laten liggen.
  9. een giftset met douchegel en bodylotion, het zat zo leuk verpakt dat ik het niet kon laten liggen (komt vast een keer van pas).
  10. een setje met drie flesjes nagellak, wederom te leuk om te laten liggen en altijd leuk om als kleinigheidje te geven.

Alle kadootjes, op twee na, zijn hartstikke leuk ontvangen. Die twee kadootjes hebben nog geen bestemming, die liggen netjes verpakt in de kast te wachten op een ontvanger. Dat duurt vast niet lang meer, dus ik reken het doel als behaald. DZP-doel #83 check.

Advertentie