DZP: 150 blogs publiceren

Een magische grens, het 150e bericht op mijn blog, wauw! Toen ik begon met mijn blog in april dit jaar (de blogs daarvoor heb ik toen namelijk ook geschreven en gepubliceerd op een datum in het verleden), leken 150 berichten nog heel ver weg, maar de laatste maanden is het vanzelf gegaan. Sinds augustus schrijf ik bijna dagelijks en ja, dan tikt het snel aan.

Zonder blog?!

Waar ik de tijd vandaag haal om zoveel te bloggen? Eerlijk gezegd heb ik geen idee meer hoe ik zonder bloggen heb gekund. Ik vind het een heerlijke uitlaatklep en mijn hoofd stroomt over van ideeën en verhalen die ik graag wil delen. En die jullie blijkbaar ook graag lezen, dank daarvoor!

Laptop maakt overuren

Dus ja: ik maak tijd. Het parttime werken helpt natuurlijk ook mee, want toen ik nog ‘gewoon’ 4 dagen werkte, wilde ik echt niet elke avond mijn laptop opstarten. Ik zat immers al 32 uur per week achter de computer. Uhm, inmiddels red ik dat aantal uren ook met gemak, want door het vele bloggen maakt mijn laptop overuren en staat hij eigenlijk de hele dag aan. Niet met mij erachter, de hele dag, maar wel aan of op stand-by. Altijd bij de hand voor leuke nieuwe ideeen of het lezen van andere blogs. Heerlijk!

Doel #3. 150 blogs gepubliceerd hebben van mijn Day Zero Project is dus behaald: op naar de volgende 150 blogs. En nog zo’n 75 andere te behalen DZP-doelen, dat ook.

Advertentie