Bath Time #3

Mijnlevenalsmama | Bath Time #3

Een leuk initiatief van Sharmayne, Bath Time. Een terugkerende serie met foto’s van je kindje in bad (of onder de douche). Op gepaste wijze gefotografeerd natuurlijk en als je het een leuke serie vindt, mag je mee doen!

Vandaag een shot van dochterlief die slaperig van een warme douche ligt na te genieten op een handdoek op de grond. Als Olivia en ik samen douchen, betekent dat, dat ik na het douchen haar haren droogwrijf, haar vervolgens met een hydrofiele doek over haar lijfje op een handdoek leg en mezelf snel afdroog en aankleed. Olivia vindt dit allemaal reuze interessant en blijft dus (gelukkig) liggen met een speeltje, of in dit geval de deksel van de pot kokosolie, tot ik haar verder afdroog en aankleed.

Wat ik zo mooi vind aan deze foto, is dat je ziet dat ze hartstikke moe en rozig is en tegelijkertijd een ontzettend gelukzalige blik in haar ogen heeft. Het was afgelopen vrijdagavond, na drie dagen kinderdagverblijf is mevrouw echt afgeknoedeld. En terecht. Op vrijdag gaat ze dus vaak ietsje eerder naar bed dan normaal. Hebben papa en mama extra vroeg weekend, fijn!

Advertentie