Bath Time #1

Een leuk initiatief van Sharmayne, Bath Time. Een terugkerende serie met foto’s van je kindje in bad (of onder de douche). Op gepaste wijze gefotografeerd natuurlijk. Als je het een leuke serie vindt, mag je mee doen uiteraard!

Wij hebben geen groot ligbad, papa en mama zijn douchemensen. Helaas voor Olivia. Die (inmiddels) dol is op badderen. En dan vooral: zich aan de rand optrekken en gaan staan en dan zo ver mogelijk over de rand hangen om eerder uit bad gegooide eendjes en boekjes weer te pakken. Je begrijpt het al: deze acrobatische stunts vereisen veel oplettendheid van ons.

Mijnlevenalsmama | Bath Time #1

Als kleine baby ging Olivia amper in bad, ze vond er niet zoveel aan en ik vond samen douchen veel leuker. Ik kreeg al snel handigheid in alleen met haar douchen. De afdroogspullen (inclusief waskussen) in de badkamer uitgestald en lekker saampjes van de druppels genieten. Inmiddels is Olivia best zwaar aan het worden, maar samen douchen doen we nog steeds. Als een kleine baby in mijn armen, zittend op de grond of staand tegen me aan terwijl ik op mijn hurken zit.

Als ze snel schoongepoetst moet worden zetten we dochterlief op de grond in de douchecabine, douche aan en een washandje erbij. Wassen. Klaar. Het maakt haar allemaal niets uit, ze is gek op water en zolang ze haar favoriete plastic boekje in de buurt heeft, is het al snel goed.

Advertentie