DZP: weer decolleté

Nu Olivia alweer tien maanden is, drinkt ze minder melk. Ze eet meer vast voedsel en drinkt ook regelmatig water of kruidenthee. Mijn borsten draaien geen overuren meer, dus ik vond het weer tijd voor gewone bh’s.

Veel mannen weten het misschien niet, maar ik spreek vast niet alleen voor mezelf als ik zeg dat een vrouw heel gelukkig wordt van een mooi decolleté. Mannen worden hier ook gelukkig van, maar op een andere manier. Een goed decolleté geeft vrouwen zelfvertrouwen en sommige kledingstukken staan nu eenmaal mooier met een goede bh eronder.

Opgeruimde bh’s

Ik droeg de afgelopen maanden voedingsbh’s. Mooie voedingsbh’s dat wel, maar toch: voedingbh’s. Ja, dat is al net zo sexy als het klinkt. Voedingsbh’s hebben namelijk als doel het voeden van de baby gemakkelijker te maken, niet het zelfvertrouwen van de moeders op te krikken. En nu heb ik ze dus opgeruimd. Bij mijn andere zwangerschapskleren. Boven op zolder. Ik heb sinds een paar dagen weer normale bh’s. Day Zero Project doel #40. Mijn voedingsbh’s weer inruilen voor normale bh’s  is behaald.

Op-en-top vrouw

Bh’s die mooier staan onder shirtjes, bh’s die geen clipje meer hebben aan de voorkant, bh’s die alles nét even een betere lift geven, kortom: bh’s die zelfvertrouwen geven. En ik ben blij, heel erg blij! Ik kan mijn dochter voeden als ze dorst heeft en ik voel me weer op-en-top vrouw. Het voeden vereist iets meer gepriegel met de bh-bandjes, maar dat heb ik er graag voor over.

Dat vrouw-voelen? Dat was natuurlijk al zo. Moederschap en borstvoeding kunnen je niet meer vrouw laten voelen dan mogelijk als je het mij vraagt. Mijn normale bh’s geven deze  mama gewoon net dat beetje extra decolleté, en daar houden we allemaal van.

Advertentie