DZP: doelen geformuleerd

Na drie weken lang nadenken over 101 doelen, is het me gisteravond eindelijk gelukt. De lijst met mijn Day Zero Project doelen is compleet! Een project op zich: het formuleren van 101 doelen, die ook nog eens meetbaar zijn. Ik kan hiermee mijn eerste doel doorstrepen: #1. 101 DZP-doelen bedenken.

Ik ben tevreden en ik denk dat het ook nog eens goed haalbaar is om al die 101 doelen te behalen. Voor 5 mei 2016 uiteraard. Voor het ene doel zal ik meer mijn best moeten doen dan voor het andere doel. En voor sommige doelen ben ik afhankelijk van anderen. “Organiseer iemands babyshower” – tja, dan moet er dus wel iemand in mijn omgeving zwanger worden. Dat van die boodschappen voor 350 euro, voor de hele maand, vindt Joost onrealistisch. Wij eten namelijk zoveel mogelijk ‘schoon eten’, bergen groenten en fruit, desembrood en ik koop regelmatig dingen bij de natuurwinkel. Dat is dus duur. Maar, des te groter vind ik de uitdaging het wel klaar te spelen voor 350 euro.

Over de verdeling van de vakanties en uitjes moet ik ook nog even goed nadenken. Eigenlijk staan, door mijn doelen, onze zomervakanties voor de komende twee jaar al vast: op vakantie in Nederland en kamperen in Frankrijk (mét tussenstop in Parijs voor de gezinstekening). En Coldplay, er staat volgens mij nog geen optreden in Nederland gepland tussen nu en mijn deadline. Over sommige doelen heb ik misschien iets minder goed nagedacht …

Maar ik ga ervoor! 1001 dagen, dat is ruim 2,5 jaar. Dat moet toch wel lukken?!

Advertentie